View Single Post
Vechi 14.11.2011, 12:04:42
grasu77 grasu77 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.06.2011
Locație: Brasov
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
Si atunci omule primele doua postari de ce cine sunt postate ?
Chiar nu stiu.

Citat:
Ca dupa cate am vazut (nu sunt sigur si nu mai mai am chef sa ma uit) in ele se vorbeste despre sabat .
Din cate am vazut, doar in al 3-lea se vorbeste despre sabat. Nu poti sa ni le bagi pe gat si pe primele 2 (mai ales au multe invataturi total straine adventismului).

Citat:
Apoi daca recunosti ca ultimul videoclip este al vostru cum explici asta? De exemplu in minutul 38secunda49 se spune :ca sabatul sau sfant este evidenta ca cineva l-a ales pe El Salvator si Creator. Deci conform acestei definitii evreii sunt mai apropiati de Dumnezeu deoarece respecta sabatul fata de majoritatea crestinilor care nu il respecta! Apoi daca aceasta este evidenta ca cineva l-a ales pe Dumnezeu inseamna ca evrei sunt inaintea noastra!
Deschide un alt topic pentru o discutie despre "sabatul ca semn al lui Dumnezeu". Este mult de discutat si nu este bine sa o facem pe acest topic.

Citat:
In care minciuna peseverez? Doar imi dau cu presupusul ca primele doua sunt postate de un adept al vostru dar nu o fac spunand ca e si cert. Te infierbinti cam repede pentru un crestin :)
"primele doua sunt si ele mai mult ca sigur postate de alti adventisti". Este afirmatia ta (care intareste alte afirmatii anterioare). Nu este vorba de nici un dat cu presupusul.
Reply With Quote