View Single Post
Vechi 14.11.2011, 14:59:26
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit

Grasul eu nu vreau sa zic ca Azs nu condamna homosexualii! Eu nu vreau acum sa joc si sa cant ca am demonstrat ca voi gresiti iara. Eu ma refeream la unele biserici advente diferite de Azs! Dar in special studiul biblic a adus la n rupturi. Defapt biserica romano catolica a interzis biblia nu ca adevarul nu se gasea la ea in biserica ci ca erau n idioti care profitau de biblie rupand credinciosii de biserica pe baza unor interpretari mai mult sau mai putin hazardate! Defapt un istoric catolic a demonstrat ca inchizitia a omorat mult mai putini oameni decat au facut cei din tabara protestanta! Apoi inchizitia nu condamna niste oameni buni ci niste oameni amagiti si amagitori! Daca biserica adventista arata ca inchizitia omora numai oameni asa zisi drepti e o mare mincinoasa. Ei omorau pe vrajitori si pe eretici. Cum ar omori acum pe iehovisti. Dar asta nu inseamna ca acestia sunt crestini. Oricum si biserica protestanta fiind copilul ei a ucis in dreapta si in stanga.
Deci osutafara unu nu ai adus dovezi si iar rupi din context. Povestea aia am auzit-o si de la alti adventii cum ca preotul lor din sat le-a spus in secret ca sambata e adevarata zi. Eu asta cred ca e o poveste invatata prin hipnoza! Probabil ca sunt unii ortodocsi care respecta si sambata in tacere sau ca nu saruta icoanele dar aia nu sunt credinciosi. Traim vremurile din urma si credinta nu trebuie sa creasca ci sa scada cf Nt. Recunosc ca majoritatea ortodocsilor sunt azi caldicei dar asta arata semnele din urma semnele apocaliptice cand lumea nu va mai suferi invatatura sanatoasa ...

Last edited by bairstow; 14.11.2011 at 15:07:42.
Reply With Quote