Citat:
În prealabil postat de bairstow
Datele recesamantului. Stai ca am vazut pe you tube ceva. Acolo se spunea ca in judetul Botosani sau Succeava 50 de mii sunt penticostali. Probabil ca sunt inca 50 de mii adventii, baptistii si numai stiu eu ce alte culte. Deci 1 din 10 e protestant?!?
Ce sa vedem osutafaraunu? Ca ati crescut?
|
N-ai înțeles nimic din ce am scris, ori hai să-ți fac un compliment ție și lui DragosP:
vă faceți că nu înțelegeți. Păi nu de creșterea neoprotestantă vorbeam, ci de constanta majoritate ortodoxă. Această majoritate precum și profeția Domnului Hristos nu vor putea fi modificate cu tot aportul "specialiștilor" în numărare de voturi printre recenzori!
Foarte sugestive cuvintele Domnului (le postez în versiunea Cornilescu, că acum descopăr o nouă gălușcă confesională în versiunea Sinodală):
"Intrați pe poarta cea strîmtă. Căci largă este poarta, lată este calea care duce la pierzare, și mulți sînt ceice intră pe ea.
Dar strîmtă este poarta, îngustă este calea care duce la viață, și puțini sînt ceice o află." (Matei 7,13-14 - versiunea Cornilescu)
Sugestive, pentru că pe calea cea largă a majorității te poți pomeni intrat din oficiu (cu aportul nașului), pe când calea cea îngustă a celor puțini presupune o
aflare și o
căutare prealabilă, o relație personală cu Mântuitorul - ca să mai revenim și la subiectul nostru...