Vad ca acest caz este iar in vizorul pagan al massmediei...
Azi:24 aug 2006 cazul Tanacu este iar pomenit in ziarul Libertatea...eu citesc pe internet acest cotidian corupt...si la rubrica "eveniment" este un nou articol despre Tanacu....iar in josul paginii se fac comentarii cu privire la articol....ma ingrijoreaza opinia publica indarjita si in acelasi timp ma ingrijoreaza si atitudinea BOR care efectiv nu exista in acest caz...
Din ceea ce am mai citit si eu stiu ca toti clericii si reprezentantii Bisericii cand au facut o neregula sunt judecati in primul rand de consistoriu(tribunalul bisericesc)si apoi...cand cazul este grav ca in aceasta situatie intra si in atributiile statului....
Intrebarea la care eu nu-mi pot raspunde este de ce mai marii BOR s-au spalat pe maini de acest preot???...oare tot un caz de coruptie sa fie si asta???
Am intervenit si eu cu comentarii in Libertatea....dar din pacate nimeni nu-mi impartaseste parerea...din contra...incep din ce in ce sa cred ca suntem crestinii ultimelor veacuri si este bine sa ne ferim mai intai de LUPII din biserica si apoi de cei din afara ei...
Vorba unui AVA din Patericul Egiptean :la sfarsit calugarii vor fi ca mirenii iar mirenii vor fi ca diavolii....
|