Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
Banarea mea nu-ți va rezolva existențiala ta neliniște, vei rămâne în continuare bântuit de ea...
Ai început să răspunzi bine că "mai marii noștri" sunt sfinții apostoli și martiri (chiar apostolul Pavel spune ceva în Evrei 13,7), apoi ai cam sfeclit-o cu duhovnicii... Pă poți să-ți compari duhovnicul cu sfinții apostoli care au fost și martiri pe de-asupra? Și de ce faci recurs la Istoria secolului II și III ? Spune-mi tu unde-ți sunt "mai marii" secolului XXI să n-o spun eu că iar îmi recomanzi o banare... 
|
Aduceți-vă aminte de mai-marii voștri, Ascultati de mai marii vostri si fiti-le supusi, caci ei privegheaza asupra sufletelor voastre, )re v-au grăit vouă cuvântul lui Dumnezeu; priviți cu luare aminte cum și-au încheiat viața și urmați-le credința. Prostia la tine merge mama in mana cu nebunia.Pe mine nu ma nelinisteste postarile tale fara raspunsuri (la tine e must tot anul nu-i asa, mai ti minte? ) De unde tragi tu concluzia ca in acel verset se vorbeste numai despre martiri si despre apostoli? Dar de ce de martiri? Stai ma gandesc poate ai o alta traducere :7. Aduceti-va aminte de mai marii vostri, care v-au vestit Cuvantul lui Dumnezeu; uitati-va cu bagare de seama la sfarsitul felului lor de vietuire si urmati-le credinta! De unde din acest verset apar martirii? Apoi martiri am avut si in secolul 1 si in sec 2,3 si 4 si nu numai.Spune :urmati-le credinta nu spune cititi Nt!
Vai vai teologuul de doi bani poate vrea sa ne invete ca acestia au murit? Au murit o parte dar nu toti pentru ca in versetul 17 se refera la prezent: Ascultati de mai marii vostri si fiti-le supusi, caci ei privegheaza asupra sufletelor voastre
De ce fac recurs la secolul 2, 3? Deoarece nu existati sarea care era sarata era sarata de ortodocsi si de catolici voi daca ati existat a-ti pierdut-o si cf bibliei nu o mai puteti sa o aveti inapoi :Voi sunteti sarea pamantului. Dar daca sarea isi pierde gustul, prin ce isi va capata iarasi puterea de a sara? Atunci nu mai este buna la nimic decat sa fie lepadata afara si calcata in picioare de oameni. (Mat.5:13)Faptul ca lumea de aici te ignora sau ti-a zis de n ori ca bati campii nu te face pe tine un mare teolog. Cand ti se arata adevarul treci la alta nebunie .Alta prostie scoasa: Pă poți să-ți compari duhovnicul cu sfinții apostoli care au fost și martiri pe de-asupra?
Pai care duhovnic? Duhovnicul meu nu cred ca a murit. Apoi nu toti apostolii au murit martiri! Dar cum sa ascult deabia dupa ce moare de el cand biblia vorbeste la prezent? (Ascultati de mai marii vostri si fiti-le supusi, caci ei privegheaza asupra sufletelor voastre, ) Poate pe tine si pe Grasul te lasa administratorii forumului sa scrii aicea tocmai deoarece faci de rusine biserica adventista. Mai stii? Lasa-l dom-le sa scrie nu vezi ca bate campii?