View Single Post
Vechi 14.11.2011, 21:34:09
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
Prostia la tine merge mama in mana cu nebunia.
Faptul că mă faci prost și nebun nu-ți crește popularitatea, dimpotrivă, îți mai adaugă două motive de neliniști existențiale:

"Dar Eu vă spun că ori și cine se mînie pe fratele său, va cădea supt pedeapsa judecății; și oricine va zice fratelui său: ,Prostule!` va cădea supt pedeapsa Soborului; iar oricine-i va zice: ,Nebunule`, va cădea supt pedeapsa focului gheenei." (Mat 5,22)

Citat:
(la tine e must tot anul nu-i asa, mai ti minte? )
Da, la mine e must tot anul, te invit la o degustare. Am și de struguri și de mere. Poți veni cu mașina, oricât vei bea te vei putea sui la volan la întoarcere.

Citat:
De unde tragi tu concluzia ca in acel verset se vorbeste numai despre martiri si despre apostoli?
Ai dreptate, se vorbește și despre martiri și apostoli. Exclus despre cei care învață contrar Scripturii.

Citat:
De ce fac recurs la secolul 2, 3? Deoarece nu existati sarea care era sarata era sarata de ortodocsi si de catolici voi daca ati existat a-ti pierdut-o si cf bibliei nu o mai puteti sa o aveti inapoi :Voi sunteti sarea pamantului. Dar daca sarea isi pierde gustul, prin ce isi va capata iarasi puterea de a sara? Atunci nu mai este buna la nimic decat sa fie lepadata afara si calcata in picioare de oameni. (Mat.5:13)
Vorbești atâta despre sarea voastră, și nu doar de azi... dar te-ai gândit vreodată că și cianura e tot o sare?
Reply With Quote