Citat:
În prealabil postat de bairstow
Prostia la tine merge mama in mana cu nebunia.
|
Faptul că mă faci prost și nebun nu-ți crește popularitatea, dimpotrivă, îți mai adaugă două motive de neliniști existențiale:
"Dar Eu vă spun că ori și cine se mînie pe fratele său, va cădea supt pedeapsa judecății; și oricine va zice fratelui său: ,Prostule!` va cădea supt pedeapsa Soborului; iar oricine-i va zice: ,Nebunule`, va cădea supt pedeapsa focului gheenei." (Mat 5,22)
Citat:
(la tine e must tot anul nu-i asa, mai ti minte? )
|
Da, la mine e must tot anul, te invit la o degustare. Am și de struguri și de mere. Poți veni cu mașina, oricât vei bea te vei putea sui la volan la întoarcere.
Citat:
De unde tragi tu concluzia ca in acel verset se vorbeste numai despre martiri si despre apostoli?
|
Ai dreptate, se vorbește
și despre martiri și apostoli. Exclus despre cei care învață contrar Scripturii.
Citat:
De ce fac recurs la secolul 2, 3? Deoarece nu existati sarea care era sarata era sarata de ortodocsi si de catolici voi daca ati existat a-ti pierdut-o si cf bibliei nu o mai puteti sa o aveti inapoi :Voi sunteti sarea pamantului. Dar daca sarea isi pierde gustul, prin ce isi va capata iarasi puterea de a sara? Atunci nu mai este buna la nimic decat sa fie lepadata afara si calcata in picioare de oameni. (Mat.5:13)
|
Vorbești atâta despre sarea voastră, și nu doar de azi... dar te-ai gândit vreodată că și cianura e tot o sare?