Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
Faptul că mă faci prost și nebun nu-ți crește popularitatea, dimpotrivă, îți mai adaugă două motive de neliniști existențiale:
|
Nu uita ca tu ai spus ca debitez prostii.Ca sunt o catastrofa
Citat:
Da, la mine e must tot anul, te invit la o degustare. Am și de struguri și de mere. Poți veni cu mașina, oricât vei bea te vei putea sui la volan la întoarcere.
|
Tot anul? Si nu se strica nu fermenteaza?
Citat:
Ai dreptate, se vorbește despre martiri și apostoli. Exclus despre cei care învață contrar Scripturii.
|
Eu m-am uitat si nu am vazut sa se vorbeasca despre martiri. Asta arata cat de atent citesti postarile. Sau faci pe naivul. Eu spuneam ca in acel verset se vorbeste despre apostoli si urmasii lor si nici decum de martiri! Tu ai vrut sa lansezi ideea ca acum numai avem nevoie de astfel de ascultari deoarece apostolii si martirii nu mai exista dar ti-am aratat ca se vorbeste si la modul prezent asa ca iar ai gresit.
Citat:
Vorbești atâta despre sarea voastră, și nu doar de azi... dar te-ai gândit vreodată că și cianura e tot o sare?
|
Poate am sarat cianura dar voi nu ati sarat nimic cea ce va exclude direct din asa zisi pretendenti la numele de crestini! Apoi sarea apostolilor sau totalitatea invataturilor lor au fost mai slabe decat a invatatorilor falsi? Pai asta nu inseamna ca biserica a fost biruita? Nu inseamna ca nu am avut peste 1500 de ani o biserica adevarata?