View Single Post
Vechi 15.11.2011, 05:37:55
Laura19
Guest

Implicit

@ Dumitru. Parintii ar putea f. bine sa nu isi lase copii la televizor,calculator etc. Sa aiba un program strict. De televizor se pot chiar lipsi. Eu de ex. nu am avut cablu si internet cand eram mica, abia cand am intrat la liceu au bagat si ai mei cablu si internet. Si ma lasau la net asa cu masura, mai ales in timpul scolii. Iar mobil am avut tot in clasa a9a, cu toate ca ceilalti colegi din generala aveau toti. Inainte ii bodoganeam ca nu ma lasa,nu intelegeam de ce, dar acum le multumesc ca nu mi-am pierdut timpul si nu mi-am impuiat capul cu tot felul de prosti. E adevarat ca ai mei s-au ocupat numai de invatatura, activitati extra-scolare,sport ceva nu aveam voie sa fac, chit ca vroiam si simteam nevoia, dar nu e timpul pierdut. Recuperez acum. :D
Inainte, cand eram la gradinita,sc primara si generala ieseam afara si eram multi copii in parc si e adv ca faceam si prostii, dar era frumos. Alergam toata ziua si veneam acasa si dormeam bustean. Acum daca te uiti pe strada abia daca mai vezi 3-4 copii. Sunt efectiv obsedati de jocurile pe calculatori, mai ales baietii, si de desene animate, care sunt din ce in ce mai ciudate. Nu prea e bine sa stea copilul numai intre 4 pereti. Sedentarismul nu e sanatos.
Reply With Quote