E nu intelege un lucru, ce este cu mascarada asta mihailc?
Cultura ta teologica lasa de dorit mihailc:
In primul rand Maria Magdalena nu a fost prostituata, din cate imi aduc aminte eu din ce am citit prin Biblie.
Pe planul doi cu ce te afecteaza pe tine cine a binecuvantat blogurile, in timp ce tu nici macar nu spui macar pentru publicul larg cine a binecuvantat cartea aia occidentala, dupa cum imi pare mie, caci ce afirmi tu sunt abateri teologice grave si in plus cred ca te afli in necunostinta de cauza.
Pe planul doi tu ataci publicarea Laure, care prezinta doar niste studii si analize stintifice in favoare Ortodoxie. Oare nu este necesar si de dovezi ca sa ne mantuim? Oare Adam nu a vazut de unde a cazut? Oare Pavel nu ne-a descris nou Imparatia Cerurilor in Biblie? Oare Mantuitorul nu a facut minuni ca dovada a dumnezeirii sale? Toata ortodoxia nu este numai credinta ci si dovezi, eu nu cred ca tu nu ai avut dovezi individuale ale existentei lui Dumnezeu. Daca nu ar exista dovezi in favoarea minunilor Sfintei Crucii , ale Sintilor si ale Mantuitorului nu ar mai fi existat Ortodoxia.
Last edited by Calin21; 15.11.2011 at 14:35:49.
|