View Single Post
Vechi 16.11.2011, 19:10:29
Pestisorul de Aur Pestisorul de Aur is offline
Banned

Data înregistrării: 17.10.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mtcrysty17 Vezi mesajul
sa nu uitam ca multi sfinti sunt comuni celor doua biserici..... biserica ortodoxa si cea catolica sunt crestine.... doar ca la marea schisma s-au despartit, numai Dumnezeu stie adevaratul motiv.... Dumnezeu este atat de iubitor, incat le-a daruit ambelor biserici sfinti si moaste... te rog sa imi arati la oricare religie in afara acestor doua moaste si minuni..... nu cred ca o sa gasesti.... poate false minuni... inca mai astept o explicatie venita din vasta dumneavoastra cultura cu privire la moastele Sfintei Parascheva...... de ce credeti ca nu putrezesc?..... sau alte sfinte moaste..... chiar va rog sa va documentati pe internet..... sau sa mai cititi niste carti scrise de niste atei sau eretici, ca pe ei ii credeti neconditionat, doar pentru ca au o diploma si un doctorat..... prin lucrurile astea imi demonstrati cat de ingust sunteti la minte, crezand orbeste in niste cuvinte aruncate pe hartie, fara dovezi..... Doamne ajuta....
ti-a mai slabit vocea domnule 'singura religie adevarata'.. moaste sunt si la monofiziti.. moaste sunt si in budism.. penticostalii si alti neo-protestanti vorbesc in limbi... minuni sunt la toate religiile lumii.

nu ma intereseaza pe mine sa dovedesc ca Sf. Parascheva are moaste sau nu... neputrezirea trupului dupa moarte se poate datora mai multor factori..
conservarea trupurilor dupa moarte poate fi ceva artificial, cauzat de om...
cate si mai cate explicatii se pot gasi, numai sa vrei..

ingust la minte e cel care isi limiteaza orizontul si isi formeaza un automatism din asta nelasandu-i loc la nici un alt punct de vedere..ingust la minte este cel ce nu ingaduie sa fie indreptat..
Reply With Quote