View Single Post
Vechi 17.11.2011, 17:58:36
Pestisorul de Aur Pestisorul de Aur is offline
Banned

Data înregistrării: 17.10.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mtcrysty17 Vezi mesajul
uitasem.... cred ca ma confunzi..... de ce repeti mereu domnule ''singura religie adevarata"? eu nu am afirmat asa ceva in nici un post... intradevar, reprezinta singura religie, dar e in inima mea... eu nu vorbesc pentru ceilalti..... atei ca tine sunt putini.... cunosc oameni geniali care sunt atat de credinciosi, doctoranzi, adevarati oameni de cultura.... pentru tine si ei sunt tot ultimii oameni..... am vazut ca raspunzi numai la unele posturi, care iti convin..... rusinica..... Doamne ajuta... te salut... ai grija de tine pestisorule de aur..... Dumnezeu sa te lumineze sa afli toate raspunsurile pe care le cauti.... am mai spus... eu le-am gasit....
eu pot sa raspund la toate posturile, dar aleg sa nu raspund la cele absurde sau care repeta aceiasi idee... si asa am gresit ca am raspuns la cele care nu au de a face cu subiectul topicului... scopul meu in acest topic nu e sa vb despre moaste... subiectul topicului este filozofia crestina vs celelalte filozofii... ce e specific filozofiei crestine? ce are filozofia crestina si celelalte filozofii nu au?

P.S daca crezi ca e vreo idee ce adreseaza subiectul asta la care nu am raspuns subliniaz-o si voi raspunde la ea... de fapt voi raspunde la ce vrei tu... nu bag coada intre picioare incepand sa etichetez oamenii , adoptand o atitudine de superioritate si zicand, eu nu mai discut cu Pestisorul de Aur..

Ia intrebati-va voi : Oare de ce sunt "ateii" oameni mai buni ca si crestinii?
Reply With Quote