View Single Post
Vechi 17.11.2011, 20:37:07
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit Bine ai revenit Raoul!

Eu nu-mi imaginez munca asiduua sau sport de competitie fara proteine!
Daca se va reusi si asta atunci va fi bine...
Tocmai de aceia postul si meditatia/rugaciunea merg mana in mana, iar in zilele in care vreau sa tin post negru,in mare parte trebuie sa dorm sau sa nu fac nimic,nu pot sa depun cine stie ce energie intr-o activitate pt ca nu am energie;nivelul de zahar in sange coboara f mult incat simt ca lesin.
Bineinteles,aceste particularitati sunt personale, sunt altii care nu se confrunta cu aceste senzatii si atunci tin post negru foarte usor.

Daca postul s-ar referi numai la carne,ar fi prea usor...Carnea nu inseamna prea mult pt mine.
In post,ma confrunt cu alte adictii alimentare:branza,oua,fructe de mare,frisca,iaurt,unt sau maioneza.Nu ca as consuma din acestea zilnic,dar in post parca tocmai astea imi lipsesc!!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote