Citat:
În prealabil postat de mladitza
Dupa castorie la 3 saptamani cand nu intelegeam ce se intampla, l-am luat frumos de mana si l-am intrebat bland ce se intampla, ce e cu el, sa il ajut daca pot, sa trecem peste problema, numai sa imi spuna de ce nici nu se atinge sau se uita la mine..  a inceput a urla la mine ca as fi desfranata ca nu ma pot abtine ca il intreb asa ceva  , cuvintele lui m-au durut enorm de mult, si nici acum dupa aproape 4 luni de casatorie nu prea s-a schimbat...nu il inteleg...si nu vrea sa discutam despre asta
Depare fiind de parinti ei nu spun nimic si multe lucruri nici nu stiu, ca el nu le zice...cu vorbitul urat i-au spus atunci, dar parca ar fi vorbit in vant....
El lucra de ani de zile aici, eu am venit la el, dintr-o alta tara unde studiam( dar m-am lasat de aceasta facultate pt familie,pentru mine conteaza mai mult familia decat inca o facultate pe lista) Momentan nu lucrez, dar cand as fi avut ocazia nu m-a lasat sa ma duc...
Sincer nu stiu ce sa cred, sunt foarte dezorientata ...... Caut o explicatie logica, dar parca degeaba.... el imi zicea intotdeauna ca nu m-ar insela niciodata, dar sincer acum nu mai stiu ce sa cred, mai ales ca nu odata m-a mintit.... 
|
Si totusi, cum v-ati cunoscut?
Relatie la distanta sau cum?
Cat timp ati petrecut efectiv impreuna inainte sa va casatoriti?
Din ceea ce spui tu, tot ce face el subscrie unui singur mesaj: "pleaca".
Probabil ii e rusine sa ti-o spuna in fata dar incearca sa te determine sa iei tu decizia asta, ca poate pe undeva sa nu para vinovat in ochii celorlalti, a parintilor in special, probabil.
Intreaba-l daca vrea sa pleci, sa vezi ce zice, probabil intr-un fel sau altul, mai direct sau mai pe ocolite va zice "da".
Oricum, gandeste-te bine, daca nu exista nici macar minimul de comunicare s-ar putea sa trebuiasca sa te gandesti cum ai sa-ti continui viata fara el, nu de alta dar o astfel de relatie nu poate ajunge decat de la rau la si mai rau.