Citat:
Īn prealabil postat de Raoul
Stai linistit,e buna si soia,dar poti tu sa mananci numai asa ceva?? O dai in alte alea...
|
Nu mananc numai soia. Mananc si altele: linte, naut, cartofi, legume, fructe...sunt zile cand mananc doar paine prajita cu ulei de masline iar deasupra pun fulgi de drojdie uscata inactiva (contine foooarte multa proteina - 43,7%) - are un gust foarte bun - drojdia o folosesc ca inlocuitor al branzei. Eu ma simt excelent fara a consuma produse de origine animala (carne, lapte, branza, oua), am mai multa energie, rezist muuult mai mult stresului si conditiilor de munca cu program prelungit. Inainte cand aveam o alimentatie haotica seara nu mai rezistam, simteam nevoia sa dorm, acum rezist muult mai mult. Oare sa fie intamplator?
Citat:
Nu incerca sa ma convingi de aceste lucruri,am facut si eu 10 ani de sport,pot spune ca am idee despre nutritie cat de cat. Utilizatorii mai vechi ma stiu. Ca sunteti impotriva carnii va mai inteleg,dar cu ouale ce aveti?
|
Nu incerc sa conving pe nimeni, stai linistit, eu m-am convins singur. Sa stii ca am facut sala o perioada de 2 ani si nu am simtit nici diferenta fata de colegii care aveau o alimentatie bazata pe proteina animala. Ridicam in rand cu ei fara sa se observe ca eu mananc doar "ierburi" asa spun eu naturismului.
Citat:
Ca sunteti impotriva carnii va mai inteleg,dar cu ouale ce aveti?
|
Un ou contine in functie de felul sau peste 220 mg colesterol. Ficatul poate procesa zilnic 200 mg. Ce se intampla atunci cand primeste 220? simplu! Supune ficatul la un efort foarte mare, incearca sa il elimine iar daca nu reuseste se reabsoarbe si se depune pe vase. Ei, omnivorul nu mananca doar 200 de mg , pt ca el nu mananca 1 ou si gata! Mai mananca si branzica si lapte si carne ...si se aduna o cantitate de colesterol imensa pe care ficatul nu o va putea procesa. Acest fapt duce evident in timp la deteriorarea ficatului, la arteroscelroza si alte boli date de excesul de colesterol.