View Single Post
Vechi 19.11.2011, 23:55:56
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mtcrysty17 Vezi mesajul
yasmina, ei sunt de patru ani impreuna... crezi ca e asa usor sa renunti la o fata pe care o iubesti, dupa atata timp???? saracul baiat chiar e intre ciocan si nicovala...... e groasa situatia.... si pana la urma sangele apa nu se face...... singura solutie e sa se schimbe iubita lui.......
Da,inteleg...4 ani de prietenie intre niste liceeni...Prieteniile sunt facute pt a cunoaste oameni mai bine,nu sunt contracte pe viata!!

Nu trebuie sa renunti usor la o fata pe care o iubesti,asa fara nici un rost.Dar aici sunt motive serioase,semne de intrebare,atitudini in neconcordanta.
Eu nu mi-as dori sa ma casatoresc cu un barbat care imi face scandal si-mi cere mie socoteala pt viata si alegerile rudelor mele!Nici cu unul care sa-mi puna conditii tot vizavi de rudele mele...Intelegi situatia?
Cine este aceasta persoana sa aiba atatea drepturi asupra rudelor mele?Pana una,alta nefiind casatoriti nu poate avea drepturi nici asupra mea,este clar?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote