Citat:
În prealabil postat de inspiron
Cristi exact aceeasi dilema o am si eu  . Si eu m-am rugat mult in ultima perioada pentru ceva care nu depinde de mine. Eu din pacate am ajuns la capatul luptei, ca o lupta a fost toata aceasta perioada. Eu mai am si o alta "problema"; cine sau ce ma mai poate convinge sa ma mai rog in continuare ? Cred ca doar Domnul cu un necaz si mai mare  si ma gandesc din ce in ce mai mult ca asa o sa mi se intample....greu tare.
|
am vazut postarile tale pe threadul IMPORTANTA RUGACIUNII..... spuneai ca nu are rost sa te rogi mai mult timp daca problema nu iti este rezolvata..... oarecum prin astfel de incercari am trecut si eu.... de doi ani ma rog pentru un lucru..... si nu ma las...... am mai avut pierderi de nadejde, dar nu ma las...... speranta si nadejdea nu trebuie sa moara...... eu inca nu am primit nici un raspuns, nici pozitiv, nici negativ..... e greu dupa atata timp, dar diavolul asta urmareste.... dragul meu, sa nu deznadajduesti...... ai vazut cati useri au spus ca voia lui Dumnezeu poate fi schimbata, exact cum ma gandeam..... cu cat te incearca mai mult, cu atat te iubeste mai mult...... Doamne ajuta!!!!