View Single Post
Vechi 21.11.2011, 14:59:46
Cecilia89 Cecilia89 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 17.10.2011
Implicit

Eu una am gasit raspunsul in suflet. Iubesc animalele enorm, asa ca am decis sa aleg calea lacto-ovo-vegetariansmului, ceea ce nu implica sacrificarea animalelor. Vreau sa va marturisesc ca acum ma simt impacata cu mine insami si ma bucur de alegerea pe care am facut-o. Si legat de consumul de carne, se vorbeste foarte mult despre cat este de otravitoare carnea pentru corpul uman, si asta mai ales datorita introducerii in alimentatia animalelor a unor substante ne-naturale, a cresterii lor in conditii improprii, a modificarilor genetice si a stresarii lor la maxim.
Daca esti atent sa consumi aportul de vitamine, proteine neecsar coprului zilnic nu ai absolut nimic de pierdut, ba mai mult ai de castigat o viata mai sanatoasa si un suflet mai impacat. Astfel primesti ocazia de a privi animalele nu ca pe o sursa de alimentatie, ci ca pe o Creatie Divina, si de a descoperi daca ai ocazia, ca pana si un porc sau o gaina se pot comporta ca un caine sau o pisica. Pot deveni din mancare, animale de companie.
Fiecare se lupta pentru supravietuire, inteleg asta, dar cum ar fi sa existe cineva/ceva care sa se considere o rasa superioara si sa ne considere pe noi sclavi sau sursa de hrana? Asta suna a SF, dar incercam sa fac o corelatie.
Nu judec pe nimeni, doar sper ca fiecare sa aleaga ceea ce crede ca e mai bine, atat pentru ingrijirea casei sufletului (trupul) cat si a sufletului in sine.
Reply With Quote