View Single Post
Vechi 21.11.2011, 20:15:43
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
La biserica unde merg eu din Bucuresti preotul mereu zicea: cine nu posteste acum de voie,va posti mai tarziu,de nevoie! Adica se referea la problemele de sanatate care inevitabil vor aparea. De aceea spuneam si eu ca ar fi ok macar posturile de peste an sa le tina omnivorii si tot ar fi suficient.

Nici eu nu sunt suparat deloc. Aaaa... legat de "disputele" acestea intre noi,parintele staret de la Lainici l-a citat intr-o predica pe Sfantul Ioan Gura de Aur (sau posibil sa gresesc ??? ),care spunea ca: "de patru ori este mai importanta pacea decat dreptatea"!!! Deci sa ia toata lumea aminte! Doamne-ajuta!
Intru totul de cord cu tine. As mai aduga ceva: sa nu uitam si de ziele de post din timpul saptamanii (macar miercuri si vineri). Referitor la pace Sf. Serafim din Sarov spune asa:"Dobândeste pacea, si mii de oameni din jurul tau se vor mântui." "Fă pace în sufletul tău și mulți iși vor găsi liniștea lângă tine."
Din pacate noi stam bine la capitolul stiinta, dar mai prost stam la capitolul practica.

Doamne ajuta!

Last edited by ovidiu b.; 21.11.2011 at 20:19:21.
Reply With Quote