Citat:
În prealabil postat de DragosP
E corect ceea ce spui dumneata de peste ocean dintr-un cartier rezidențial, eventual cu pază privată.
E corect și frumos.
Dar când zi de zi îți tremură inima pentru că îți pleacă fetele la școală și știi câ sunt cel puțin două-trei haite de câini până la cel mai apropiat mijloc de transport, când intri pe o alee mai întunecoasă și te trezești atacat și mușcat de picioare, când sunt atâția oameni mutilați (e suficient UNUL) de câini, când mai și mor în urma atacului, în fine, după toate astea și încă pe atât: parcă nu mai sunt la fel lucrurile, nu?
|
Scrii frumos povesti si chiar miscator,induiesator.Sper sa faci cariera,acum se cauta dramele ieftine in mass media...
Eu nu vb din imaginatie ca altii,eu ma bazez pe experientele mele.
Inca nu am fost muscata de nici unul,si am fost chiar in mijlocul lor,i-am tarat la doctori,la operatii-intr-un fel le-am provocat durere si totusi nu am fost muscata.
Culmea,am fost muscata de cainele meu, un caniche frisee din cauza ca m-am jucat cu mancarea lui.
Nici
dumneata nu ai fost muscat,nici cel putin nu ai vazut asa ceva,insa da bine sa scrii melodramatic din auzite.
Sa fiu sincera,eu mi-as feri copiii de oameni(anturaj) si de imoralitate!!!!!!
Vinovati de moartea oamenilor nu sunt cainii ci edilii carora nu le pasa de problemele din curtea lor.Este o rusine imensa sa lase cainii sa se inmulteasca in acest ritm,timp de 20 de ani!!!
De ce nu sunt cercetati penal aceste scursuri?De ce nu-si fac treaba???