View Single Post
Vechi 23.11.2011, 09:43:49
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Ba tocmai că am fost mușcat, nu-mi permit să vorbesc prostii.
Tot ce am scris acolo este cât se poate de adevărat și face parte din cotidianul românesc, dar repet: dintr-un loc unde câinii se văd doar la zoo sau la animal planet e ușor să-ți dai cu părerea.
Dacă sunteți așa de iubitoare de animăluțe drăguțe care acționează-n haită, nu-mi dați pe PM sau pe mail adresa unde să vă trimit vreo 15..20 de specimene? Sau măcar să-mi trimiteți Dvs. niște US$ să-i sterilizez și să-i țin câțiva ani într-un centru SPA?
Eu nu am posibilități materiale să fac mai mult pentru ei, nu pot nici măcar să ajut oamenii sărmani și bolnavi după cum aș dori.
Legea, așa cum este făcută acum, este relativ bună: există un termen de 30 de zile în care oamenii miloși și iubitori de animale (așa ca preopinenta mea) poate adopta animalul prins. Adopta și asuma responsabilitatea pentru el, evident.

Cât despre oameni și imoralitatea lor, ăsta-i alt subiect, ăla cu ipocrizia e altul, cu toate că pe aici mustește de ea.
Stiu,cunosc"posibilitatile"romanilor.
Nu au bani pt ca nu au scos de la bancomat sau nu au schimbat valuta in ziua respectiva...sau tocmai au platit marmura la vila...
Nu numai ca nu fac nimic pt un animal de pe strada,dar nu fac nimic nici pt oameni de pe strada sau mai grav pt propiile rude!!!

Cred ca va este f usor sa va dati cu parerea despre oameni pe care nu-i cunoasteti,nu i-ati intalnit niciodata si nu stiti cu ce se ocupa;ca si in cazul meu!Pe acest forum,am avut parte de cele mai nazdravane presupuneri si supozitii...acum ceva luni,un distins domn ma ocara pt ca sunt o tradatoare,mi-am tradat natia si m-am casatorit cu un arab=asta deoarece idul meu este "Yasmina"!!!!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote