Citat:
În prealabil postat de Erethorn
În ce privește pe oamenii care mănâncă fleică și cotlet cu mare poftă, care sar de un metru în sus dacă a apărut un șoricel în casă, care nu se sfiesc să strivească un gândac sau un păianjen, dar pe de altă parte țipă ca din gură de șarpe "Criminalilor !" când cineva vrea să eutanasieze un animal sălbatic și agresiv care își face veacul prin oraș, acestora le spun, din tot sufletul:
IPOCRIȚILOR !!!
|
Draga domnule,apoi nu ati nimerit-o!
In casa mea si in curte,de ani buni de zile nu moare nici o insecta!Cine se avanta totusi,este capturat si aruncat afara.Am luptat cu familia si pt instalarea cutiilor cu otrava pt rozatoare.
Nu cumpar brad de Craciun si nici flori taiate,conserv apa planificand consumul ei,reciclez materialele,am masina hibrid dar si bicicleta,nu printez prostii pt a salva hartia si exemplele continua.
Sa sar in sus de la un soricel ati spus?Poate..sa sar in sus de bucurie ca este un scump si are o fata foarte haioasa!
Pana la urma am gasit dispozitive pt insecte si pt rozatoare pe baza de unde electromagnetice,care doar le alunga din zona fara a le vatama cumva.
Nu inteleg de ce un animal salbatic trebuie eutanasiat daca a trecut niste granite?Trebuie capturat si redat salbaticiei de unde apartine.Cine va da dreptul sa-l ucideti?
Nu fac parte din imaginarul colectiv(barbar) romanesc,deci pastrati-va supozitiile despre ipocrizie pt prietenii dvs!!!