View Single Post
Vechi 23.11.2011, 10:12:04
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Vinovati de moartea oamenilor nu sunt cainii ci edilii carora nu le pasa de problemele din curtea lor.Este o rusine imensa sa lase cainii sa se inmulteasca in acest ritm,timp de 20 de ani!!!
De ce nu sunt cercetati penal aceste scursuri?De ce nu-si fac treaba???
Practic vorbind, un singur caine mascul nesterilizat si 4 catzele pot sa inseamne 15-20 pui intr-un an.
Chiar daca ar fi scapari si nu intentionat, problema creste in proportii de la an la an.

La ora actuala nu cred ca sunt nici un sfert caini lasati liberi de oameni cat sunt caini care s-au nascut din caini maidanezi.

Pai cum poti fi sigur ca cel care ar trebui sa le sterilizeze isi face treaba, daca el stie ca in felul asta o sa ramana fara lucru in cativa ani?

Normal ca sunt N agentii cu gura mare care zic "bietele animale", de fapt tzipa o intreaga industrie care s-ar vedea prejudiciata, pai nu cred ca sunt caini de casa in Romania cati sunt pe strazi, fiecare din el tratat si hranit din banul public.

Nu cred ca sunt orase in afara de Romania unde cainii sunt sterilizati (pe bune sau mai putin pe bune) si pe urma lasati sa mearga pe strazi. Cu miile.

Nu-mi fac iluzii ca o data ce vor disparea banii vor ajunge la copii orfani sau cine stie ce proiecte sociale, dar prezenta lor pe strazi nu e normala.
Personal n-am fost muscat, dar statisticile nu mint.
Nu e normal ca oamenii sa fie mancati de caini in plin oras.

Mi se pare foarte ciudata "dragostea" asta de animale care merge mana in mana cu indiferenta fata de semeni sau chiar pana la ura fatza de ei.
Reply With Quote