Citat:
În prealabil postat de DragosP
Stimată doamnă/domnișoară, eu n-am făcut nici o apreciere asupra ocupației Dvs. Eu am spus că e ușor să te dai iubitor de animale indignat de soarta lor crudă dintr-un loc unde ele (animalele) sunt văzute la zoo.
DVS m-ați acuzat că spun povești, eu v-am spus că vorbesc din proprie experiență. DVS m-ați sfătuit să-mi feresc copiii de oameni, eu am spus, LA SUBIECT, că am inima strânsă zi de zi de când îmi pleacă fetele și până se întorc de la școală/liceu gândindu-mă la haitele de câini printre care sunt obligate să treacă.
Nu vă mai dați lovită nu știu unde, că-n nici un caz nu sunt eu cel care a lovit.
Feriți-vă de generalizări periculoase, în special DVS, s-ar putea chiar să începeți să le credeți!
|
?????
Exact ce spuneam...nu ma cunoasteti!Nu aveti de unde sa stiti ca fac voluntariat la adapostul de animale din localitatea mea.De aceea imi dati tot felul de trimiteri.Linistiti-va,ma ocup.Este una din ocupatiile mele favorite.
Exact ce am facut si in Romania,s-au gasit bani sa castram si sa coasem caini taiati cu cutitul de catre oameni.Familia mea a hotarat ca nu vrea vila :)
In viitorul apropiat am sa postez niste poze din adapostul de animale.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|