Excelenta idee,mai ales din perspectiva faptului ca mult dorita
sectiune de Patrologie nu mai intereseaza pe nimeni.Ar trebui sa le fie rusine tuturor celor care au spus ca si-ar dori asa ceva si nu dau o mana de ajutor.Sau era doar un slogan?Asta m-a lasat efectiv fara cuvinte,se inghesuie multi la toate tampeniile de subiecte,altfel nu am cum sa le spun,care nu te ajuta cu nimic,in afara faptului ca te mai porcaiesti putin cu oponentu,dar acolo nu a dorit aproape nimeni sa dea o mana de ajutor,sa muncesca putin,sa transpire,sa aduca ceva interesant: ,,Uite oameni buni ce am gasit in Raspunsuri catre Talasie,poate va ajuta si pe voi,uite pe mine cum m-a ajutat".N-ai sa vezi,cel putin momentan,cel putin acolo.Anyway,nu stiu de ce spun asta,de idiot,nu ar trebui sa nu ma intereseze pe mine daca pe cei ortodocsi nu-i intereseaza.
Topicul este o idee excelenta,dar,spre diferenta de cel deschis de Ioana are o problema.Acela se raporta la Sfanta Scriptura,si prin urmare toti stiau unde sa caute.Ma tem ca aici multi nu stiu unde sa caute.Prin urmare ar trebui stabilita o bibliografie,sa macar cateva repere,ca sa stie fiecare unde sa caute daca nu stie raspunsul.O simpla parere,atat.In plus fiecare poate veni cu materiale,pe acest subiect,din confesiunea sa,si atunci,invariabil vor incepe polemicile.Proba:incepeti discutia cu 1054 ca sa vedeti diversitate a opiniilor in conflict :) Trebuie stabilite niste reguli,altfel ideea s-ar putea sa nu functioneze.Eu mi-as dori sa se realizeze,sa vedem cati sunt interesati.