View Single Post
Vechi 24.11.2011, 23:52:27
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihai07 Vezi mesajul
Sa vezi ce sentiment "placut" am avut cand sotia (avand copilul in brate) a fost inconjurata de o haita de caini gata de atac.
in rest ceea ce spui tu sunt povesti.
p.s. vinovati sunt oamenii care dau cainii pe usa afara, cei care ii hranesc si cei care ataca hingherii cand vin sa prinda cainii
p.s.2 am fost muscat de caini comunitari, deci din partea mea, sa ii eutanasieze.
Am spus-o si o mai repet,daca NUMAI cainii reprezinta pericolul traiului decent si in siguranta,in Romania,ce mai asteptati?Dati-i bataie!Faceti curat!

Exista numai"daca","daca","daca".O gloata care sta cu mainile in san,pe margine-"marginalii", a caror singura functie este critica aspra,observatia.
Nu numai problema cainilor este afectata de aceasta indiferenta nesimtita,ba si lucruri mai serioase din viata romanilor,cum ar fi politica.

Chiar nu v-ati pus niciodata intrebarea DE CE NUMAI IN ROMANIA SUNT HAITE DE CAINI PE STRAZI???????
Credeti ca numai conditiile meteorologice din acest"plai de dor"le-au permis multiplicarea??
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote