View Single Post
Vechi 25.11.2011, 09:14:14
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Am fost muscata la 5 ani de catre cainele de companie al unei vecine,apoi de vreo 2 ori de cainele meu caci ma jucam prea dur cu el.
In rest,iubirea mea pt animale le invinge orice temere ca as fi vreun pericol ,ele stiu intuitiv asta si cand ma intalnesc cu caini straini,se uita prietenos la mine si dau din coada.

Aveam vreo 16 ani cand am scapat nevatamata din curtea unui caine lup,masiv,fioros.Cu ajutorul Domnului,in primul rand dar si cu ajutorul neagresivitatii mele,in al doilea rand.
Eu de asta am scris de caini vagabonzi, pentru ca e altceva, fara sa punem la socoteala ca e de obicei o haita care sare.
Ma gandeam ca va spune cineva ca din cauza ca iubeste animalele sau e bun nu il ataca un caine. Si era si rapsunsul: copii muscati nu urasc animalele si sunt buni. Daca ai urmarit "Imblanzitorul ca caini" cu Cesar Milan de pe Discovery, unii caini ataca mai mult copii pentru ca sunt mici de inaltime. Si am vazut un episod in care un caine nu a putut fi dresat ca sa nu fie un pericol si au trebuit sa-l dea la un adapost (aveau copil sau urmau sa aiba). Si astia erau toti animale de companie, nu haite de caini de pe strada!
Cand merge cineva in padure se asteapta sa fie si lupi sau alte animale. Pe strada nu ar trebui sa se astepte.
Dar in orasul meu a cam disparut problema asta, deci aproape s-a rezolvat. Si pot spune ca erau o gramada de caini vagabonzi, nu stiu exact cum au rezolvat-o, au fost niste campanii, iar Bardot e prietena orasului: http://www.ziare.com/stiri/eveniment...brasov-1017762

Eu am observat ca de multe ori cei ce sunt mai atasati fata de animale mai mult decat normal sunt mai putin atasati de oameni decat de animale si uneori considera animalele mai presus decat oamenii.
Reply With Quote