Citat:
În prealabil postat de urzicuta
:)e pacat cei f.tineri sa nu va intalniti,daca impartasiti cam aceleasi idealuri..eu am suferit f mult cand m-am despartir de colegele mele de generatie..numai sa nu va lasati purtati de pasi prin discoteci,rockoteci si alte taramuri ^binecuvantate^.....si apoi puteti avea parte si de paruieli si batai crestinesti in direct..daca se intalnesc si cei ce s-au tot inghiontit pe forum.:p
|
Urzicuta, pe timpul cand faceai tu liceul, tinerii erau altfel, dar acum predomina ideologia indivizilor moderni si instariti. Eu nu am avut cine stie ce amintiri din liceu din simplul motiv ca liceenii au inceput sa aibe o mentalitate "smechera", nimeni nemaiabordand o situatia in mod normal, ci numai cu insulte si batai, iar ca sa fi fost uniti cu ei in gasca trebuia sa fii si tu la moda cum sunt ei, iar de nu, erai considerat fraier si inapoiat. Oricum, eu m-am ales din liceu doar cu un prieten, asta pentru ca amandoi ne dadusemn seama ca ceilalti colegi "prea si-au luat lumea in cap", fiind orbiti de aparenta stare de bine oferita de parintii lor care le dadeau bani de toate cele, dar oricum nu mai conteaza acum aceste aspecte. Ce conteaza acum este ca nu prea mai sunt acei tineri cu care sa ai amintiri placute, din pricina faptului ca toti traiesc acum dupa alte principii, se orienteaza toti dupa situatia materiala, multi fiind condusi de materialism...