View Single Post
Vechi 26.11.2011, 21:19:35
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirela.t Vezi mesajul
Sorry, dar nu prea cred ca ai procedat cu dreapta socoteala. Stii cum se zice, Litera ucide Duhul. Ai respectat o regula, dar per ansamblu nu ai avut dragoste.
Daca tu chiar nu vroiai sa mananci nimic de dulce, cred ca trebuia sa refuzi invitatia, chiar sub pretextul unei probleme de ultima ora (migrena sau mai stiu eu ce).
Asa, daca tot te-ai dus, n-a fost prea frumos ca le-ai stricat sarbatoarea care pretuia atat de mult ptr ei. Btw. mai ales ca era de Sf. Paraschiva (sarbatoare mare si la noi), cred ca puteai sa inchini macar un pahar de vin fara remuscari. Si chiar nu se gasea nici o salata fara dressing pe-acolo? la orice restaurant se poate comanda si off menu.
Stiu ca nu am procedat corect de aceea am si relatat cazul pt a pune accent pe mofturile facute si incapatanarea de a tine regula chiar cu rezultate dezastruoase.

Nu cer pareri sau dezlegari de la forumisti asa cum s-a inteles...pt mine forumul inseamna discutii cu prieteni virtuali,experiente,intamplari de viata,schimburi de pareri/experiente,una dintre putinele legaturi cu Romania.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote