Subiect: mi-e frica
View Single Post
Vechi 03.09.2007, 03:17:16
drosida drosida is offline
Junior Member

Data înregistrării: 03.09.2007
Implicit

pt. Maria55,asa e avem si o viata sociala,ca daca nu am avea...ar fi manastirile pline.Dar se pot impaca amindoua,ca daca partea spirituala se duce...ne cam ducem si noi Dar stii noua nu ni se spune mai nimic chiar daca religia e in scoli se merge tot pe principiul biblic"cauta si vei gasi".Psalmii se citesc cu binecuvintarea unui preot,nu de capul tau...ca"poti sa te smintesti"si nu oricine primeste dezlegare pt ei.ca poti sa...sau pacatuiesti din necunoastere si cred ca cu buna stiinta pacatuim suficient,dar aven un TATA care ne iubeste si ne iarta.Chestia cu frica e manipulare arata-mi mie un parinte care-si chinuie copilul ISUS nu a spus nimic de frica a spus de IUBIRE.Du-te la biserica exact cum te-ai duce sa-ti vezi tatal tau fizic si o sa vezi ca nu ai nici o frica si ca "stringerea aceea de inima"va disparea ca de suntem oameni cum am mai spus si...iar dupa experientele mele..la mine a functionat.Am citit predica de pe munte si...m-am trezit contrazicindu-ma cu parintele duhovnic cel de la minastire si m-am lecuit.Cum sa ma inteleaga el care nu sta in lume?Si am ramas la un duhovnic mirean care intelege mult mai bine viata cotidiana.Dar si pe el deabea l-am gasit.Cind el e de serviciu imi fac timp satrec la o discutie,bine abordam mai multe lucruri.Paraclisul Maicii Domnului face minuni mai alesin neliniste sufleteasca,depresie,anxietate.Eu stiu ca se citeste la 12 noaptea cu o candela aprinsa,si ginditi-va, cei care aveti probleme cu somnul ca la botez vi s-a dat un inger pazitor,de ce nu-l puneti la"treaba"ca el deabea asteapta asta e menirea lui. Si lasa-i frate pe masoni,gindeste-te la ceva pozitiv!Aia-si umfla conturile si tu... Doamne ajuta!
:)
Reply With Quote