fratilor opritiva ca ametesc,islamul e religia mortii ,a indiferentei chiar fata de propriu copil,ei sunt SECI.nu stiu ce e aia iubire sacrificiu pt copii,demagogi,ipocriti si tot ce repr raul, budistii sunt pacifisti nu instiga la violenta;pt DUMNEZUE sunt ca hitler cu evreii.noi suntem murdari ,needucati,ei au inventat totul,sunt destepti, sunt fanatici,.. si spun asta dupa 8luni de stat intre ei.Mi-a trebuit PSIHIATRU cind m-am intors si tot nu sunt pe treaba mea.Mai umilita dispretuita,injosita,ignorata nu m-am simtit in viata mea.Au fost8ani nu 8 luni pt.mine.Sunt...imi e sila si acum cind imi amintesc.Acolo nu exista alta religie in afara de islam.oriunde te duci te intreaba de religie apoi iti da ce-ti trebuie(nu la magazine).ei detin adevarul absolut,si sunt disperati sa plece in Europa desi o detesta.sunt f multi se inmultesc ca iepurii 8 copii e putin.traiesc dupa legi de acum 400de ani.iti spun in fata ca tu esti vai de tine ,ca nu esti liber iar femeile te dispretuiesc daca nu esti ca ele,se cred libere si cind le intrebi concret ce fac de sunt libere amutesc ca nu au ce sa-ti raspunda,dar, pesta 5min tot ele sunt cele mai.In fata mi s-a spus ca daca ar avea bomba atomica prima ar fi in sua a2a in isdrael a3a la amaritii de negrii.cind i-am intrebat de ce scuze limbajul:
fak Isdrael,sua,iar negrii pt ca sunt negrii.Sunt niste bestii cu fata umana atit.sfintii lor sunt niste criminali iar ei se inchina la ei desi tot ei mi-au spus de muntii de fem.si copii ucisi intr-o noapte da un MUNTE de morti.eu nu va spun din auzite ci din traite si am renuntat o oferta de 10000$pe luna.Na,ca ma luat valul.
:angry:
|