Doamne ajuta!
Bun subiect, Laura!
Din pacate eu nu sunt (inca ) in masura sa dau un raspuns. Tot ce stiu cu certitudine este ca foarte multi dintre noi, inclusiv eu, am inceput sa-L cautam, dar nu stiu cati dintre cei care-L cauta L-au si gasit. Cu siguranta L-am primit cu totii la botez, dar ne-am indepartat de El pe parcursul vietii. In acest sens e foarte elocventa si mie imi place foarte mult "Pilda semanatorului" : unele seminte au cazut in drum si au fost mancate de ciori, altele au cazut in sol neroditor, iar aaltele au rodit dar au fost napadite de buruieni, si asa suntem majoritatea dintre noi : impovarati de grijile vietii, ne-am indepartat de la Cuvantul lui Dumnezeu.
Asa ca in momentul da fata fac parte din categoria celor curioasi sa afle cum, unde si cand L-au gasit semenii nostri pe Domnul. Si eu Il caut, dar cateodata mi se pare ca intre mine si El e o prapastie, un ocean de deznadejde pe care nu_l voi trece niciodata.
In orice caz, pentru cei pragmatici si materialisti, Dumnezeu si Imparatia Cerurilor nu e in cerul propiru-zis, adica in spatiul care inconjoara Pamantul, nici in atmosfera, nici in stratosfera, nici in cosmos, afara din sistemul solar si din galaxie, ci este in cu totul alt loc: in sufletul nostru.
Domnul sa va ajute pe toti in cautarile voastre!
|