Citat:
Īn prealabil postat de spinu
..de cate ori sa spun...NU EXISTA VRAJI.. doar vrajeli, nu pot sa cred ca traiesc intr-o societate care mai crede in MAGIE.
|
Poftim?????
Tu cred ca nu stii ce vorbesti.....sau esti ateu.
Un om care spune "cred in Dumnezeu...pt ca exista Dumnezeu"...nu poate sa nege existenta diavolului...si asa cum Dumnezeu face minuni in diverse feluri pana in zilele noastre...la fel si diavolul isi arata coltii...
Atunci ce rost ar mai avea Moliftele Sf.Vasile cel Mare si pt ce s-ar mai citi ele?
Sau cum explici existenta demonizatilor in zilele noastre???sau cum ajung unii demonizati?...ai asistat vreodata la o slujba de scoatere a demonilor de-a pr.Argatu???
Tu prin cine crezi ca lucreaza Satana??sau prin ce isi manifesta el rautatea si asupra cui???...iti spun eu :se manifesta asupra oameniloor iar una din modalitati sunt vrajile care se fac cu ajutorul vrajitoarelor...am avut in familie asa ceva...deci stiu ce vorbesc.Iar vrajile sau magia nu este o inventie din ultimii ani...citeste viata Sf.Ciprian din primele secole crestine...si nu numai.
La ora actuala este plina Romania de vrajitoare,mai ales in mediul rural...
Ca nu vrei sa iei in seama este altceva si este foarte bine...pr.Arsenie Papacioc spune "diavolul este ca un caine in lant....daca nu intri in raza lui,nu te poate musca" si este adevarat...dar nu poti nega existenta acestora.
Mai bine informeaza-te ca sa stii de ce sa te feresti si tine-te langa Hristos ca sa nu ai de-a face cu asa ceva...FEREASCA DUMNEZEU...AMIN!!!!!!!!!!