View Single Post
Vechi 28.11.2011, 22:54:43
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de preamultadezbinare Vezi mesajul
De bun simt si la obiect comentariul tau,Claudiu.Subscriu intrutotul.
Cu mentiunea ca,mie nu-mi plac asa de mult cainii,tocmai pt.ca am avut(si am) destule experiente neplacute cand au sarit la mine desi nu facusem absolut nimic,mergeam pur si simplu pe strada(a,da,stiu,le incalcam teritoriul).Si nici fecalele lor nu imi place sa le vad pe strada.Ca sa nu mai zic de latratul lor ,noaptea.
Sunt oare obligat sa-mi placa sau sa iubesc cainii?
Cei carora le plac,de ce nu si-i ia(cresc) in casa,daca au unde?
Ca cetatean aveti si dvs dreptul sa faceti ceva.Spuneti ca nu va plac cainii pe strazi...(nici mie nu-mi plac,mare iubitoare).
Va dau urmatoarea solutie:data viitoare cand vedeti un caine aciuiat in fata blocului,intrebati in stanga si-n dreapta daca cineva vrea un caine sa-i apere ograda sau doar asa...In casele cu curti,cainii sunt aproape nelipsiti,acolo au fost plasati multi.
Vedeti cum stau lucrurile,chiar daca nu va plac cainii,puteti sa faceti putina ordine la blocul dvs fara astepta tot felul de minuni venite din cer.
Pana la urma asta se asteapta,solutiile,rezultatele chiar daca suntei iubitori sau nu.

Nici eu nu iubesc betivii si drogatii,insa daca ii vad aciuiati in fata casei mele ma voi ocupa de ei.Din bun simt.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote