View Single Post
Vechi 29.11.2011, 18:41:31
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Doar pentru ca sunt sustinatorii unor solutii eficiente,dar si umane in acelasi timp care sa solutioneze nu doar un efect de moment,ci si cauza?
Poti sa extermini toti cainii de pe strazile Romaniei,toti pana la unul si ei vor aparea in cativa ani la loc.Asta e solutia eficace din punctul vostru de vedere?Sa tot ucizi la infinit pe masura ce ei apar?

Si ti-am adresat atat tie,cat si altora o intrebare la care nu am primit raspuns: cum se face ca in atatia ani in care s-au ucis intr-un mod mai mult decat barbar caini(nu cred ca doriti sa vedeti imagini din ecarisaje,sa va demonstrez cam ce inseamna eutanasie in Romania,pentru ca sunt mai mult decat socante,insa daca insistati eu o pot face,asta apropo de cei care spun ca e o solutie umana!),cum se face ca in toti acesti ani in care mii de caini au murit,altii erau in numar si mai mare pe strazi cand s-a dat legea Marinescu prima data?Cum,daca asta e eficienta?
Vreau sa inteleg logica voastra!
Nu au cum sa fie la loc pe strazi, doar daca reinvie. Nu e o dilema, pana acum s-au luat masuri partiale, fara coerenta, sau poate asa s-a vrut ca se se acceseze fonduri in fiecare an. Asadar nu s-au eutanasiat toti cainii, au fost poate cateva cazuri, dar daca din 50 mii au fost sa spunem eutanasiati o mie normal ca nu s-a observat nimic.
Cainii sunt animale ca toate animalele, printre care sunt si gandacii, sobolanii, viteii, etc. Cand se extermina gandacii din case sau soarecii nu am auzit de proteste ale iubitorilor de animale. In vest s-a ajuns si mai departe, sa nu se mai faca imbracaminte din animale, sa nu se mai manace carne, etc. Acestea au o ratiune doar din protejarea speciilor care sunt pe cale de disparitie.
Eu cat am fost mic am stat mult timp la bunici, la tara. Aveam caine si era tinut tot timpul in lant si in cusca, doar cand a fost mic era lasat liber. Nu am vazut pe nimeni sa se plimbe cu cainele pe strada.
Reply With Quote