View Single Post
Vechi 30.11.2011, 13:57:47
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de addavv Vezi mesajul
Am incercat 4 tipuri de sapun de la Galador + samponul solid.

Repet :), pielea mea NU avea probleme si am fost foarte incantata la inceput de samponul solid pentru ca parul nu se ingrasa si era mai frumos.
Dar in timp mie nu mi-a priit (am spus de ce). Dupa 7-8 luni am fost nevoita sa renunt.

Cele 4 tipuri de sapun le-am cumparat doar o data, la prima comanda facuta la Galador si nu am fost prea incantata, mie imi uscau pielea si toate aveau acelasi miros (chiar daca erau diferite).
Sapunul de obicei nu miroase, sau nu prea miroase asa distinct in functie de compozitia de uleiuri, retete diferite pot avea acelasi miros daca i se pune aceleasi esente.

Depinde foarte mult de piele fiecaruia, stiu de ex. pe cineva care se spala cu sapun de casa, din ala taranesc facut din grasime de porc si ii prieste foarte, in timp ce altii au imediat probleme cu el (desi nu pot sa spun cu certitudine ca este vorba de EXACT acelasi sapun, cine stie cum difere retetele, metodele de preparare..etc.)

Ar fi pacat sa fie o problema de fabricatie..de Galador auzisem lucruri bune.

Poti sa incerci si aici, eventual ceri un sapun mai special, spui ce probleme ai avut cu Galador -ul, si in functie de asta poti primi un sapun natural cu adaosuri speciale.

http://bunatatidepoveste.blogspot.com/p/gama-noor.html
Reply With Quote