Subiect: ECUMENISMUL
View Single Post
Vechi 30.11.2011, 15:33:18
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Vă mulțumim pentru noul link. Ia să vedem cât de departe pot să meargă elucubrațiile, paranoia și, în ultimă instanță, depărtarea unora de Cristos:

- Am inteles ca vor incerca sa puna un cip chiar la nastere, noilor nascuti. Si atunci mama ce sa faca, in cazul in care va fi obligata sa-si lase copiii implantati de la nastere?

- Sa duca viata curata, ca si o fecioara. Sa nu mai fie mama, ca sa nu bage un suflet in iad si sa se duca si ea cu el cu tot in iad.

- Atunci inseamna ca nu mai este de folos sa te casatoresti.

- Pai, nu prea e de folos, mai ales pentru aceste vremuri. Daca era de folos, ma insuram si eu. Viata, o singura data o ai data de Dumnezeu aici pe pamant. Ce faci cu ea? Cum o folosesti? Asta conteaza. Poti sa castigi viata cea vesnica, si poti s-o pierzi definitiv. Fiecare alege. Nu culege, alege. Daca culegi, mananci mere stricate pana mori.

Concluzia tembelă (mă ietați pentru cuvântul tare, dar unele lucruri și idei nu pot fi tratate cu mănuși): femeile să nu mai facă copii, oamenii să nu se mai căsătorească.

Evident, nu se putea să nu găsim și un piculeț de propagandă a urii interconfesionale:

Toate minciunile sunt de la romano-catolici, toate inselaciunile.

Last edited by Erethorn; 30.11.2011 at 15:38:29.
Reply With Quote