Subiect: ECUMENISMUL
View Single Post
Vechi 30.11.2011, 16:28:04
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Erethorn Vezi mesajul
- "Am inteles ca vor incerca sa puna un cip chiar la nastere, noilor nascuti. Si atunci mama ce sa faca, in cazul in care va fi obligata sa-si lase copiii implantati de la nastere?"
Urmand deviza machiavelica „scopul scuza mijloacele”, redactorii revistei Atitudini manipuleaza fara pic de jena pe preotii mai in varsta, trecuti de 80 de ani, prin intrebari inselatoare, ce ascund un vadit interes. De-a dreptul diabolic. Intrebare de "jurnalist"? Eu le-as scrie la redactie sa ne spuna clar de unde au inteles, daca vor sa aiba credibilitate si sa nu se confunde cu presa de tabloid, ce inventeaza zilnic informatii, lansand un nou zvon pe piata. Se mai folosesc si de numele arhimandritului Iustin Parvu, tot o strategie de marketing. Mai nou nu exista revista sau carte pe care sa nu apara scris "revista a aparut cu binecuvantarea parintelui ... " de parca asta le confera infailibilitate.

p.s acuma am vazut, "interviul" e din 2009, deci de atunci exista paranoia asta cu cip-uri implantate nou-nascutilor.

Last edited by ioanna; 30.11.2011 at 16:41:18.
Reply With Quote