Citat:
În prealabil postat de Raoul
Cartile mi le cumpar NUMAI din manastiri in proportie de 90%! Intreaba si tu in manastiri si ti se va raspunde,apoi imi vei da dreptate. Sunt fragmente culese la care s-au mai adaugat comentariile autorului. Deci nu e 100% creatia parintelui. Asta vroiam sa spun.
|
Se pare ca am vorbit degeaba pana acum. Maine am sa merg si am sa scanez cuprinsul cartii "Cuvinte Vii" cu scrisul autentic al parintelui...ca sa dispara o data Toma din tine. Parintele spunea "Cine-i îngust la minte n-are leac nicăieri."
Citat:
În prealabil postat de Raoul
Sunt mai mult de 10 topicuri,va puteti muta pe altul. Cel putin 8 au titlu identic
|
Asa si? care este problema ta? Lore si-a cerut scuze...intentiile ei au fost cu totul altele. Nu-ti convine acest topic, ignora-l! Am ajuns sa umplem 2-3 pagini doar pentru a te lamuri pe tine si se pare ca tot degeaba. Nu-i bai...eu am rabdare cu tine.
Pnetru rugaciunile Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu si ale Parintelui Arsenie de la Prislop care se roaga pentru noi, Doamne Iisuse Hristoase miluieste-ne pe noi!