View Single Post
Vechi 30.11.2011, 20:59:11
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Cartile mi le cumpar NUMAI din manastiri in proportie de 90%! Intreaba si tu in manastiri si ti se va raspunde,apoi imi vei da dreptate. Sunt fragmente culese la care s-au mai adaugat comentariile autorului. Deci nu e 100% creatia parintelui. Asta vroiam sa spun.
Se pare ca am vorbit degeaba pana acum. Maine am sa merg si am sa scanez cuprinsul cartii "Cuvinte Vii" cu scrisul autentic al parintelui...ca sa dispara o data Toma din tine. Parintele spunea "Cine-i îngust la minte n-are leac nicăieri."

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Sunt mai mult de 10 topicuri,va puteti muta pe altul. Cel putin 8 au titlu identic
Asa si? care este problema ta? Lore si-a cerut scuze...intentiile ei au fost cu totul altele. Nu-ti convine acest topic, ignora-l! Am ajuns sa umplem 2-3 pagini doar pentru a te lamuri pe tine si se pare ca tot degeaba. Nu-i bai...eu am rabdare cu tine.

Pnetru rugaciunile Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu si ale Parintelui Arsenie de la Prislop care se roaga pentru noi, Doamne Iisuse Hristoase miluieste-ne pe noi!
Reply With Quote