View Single Post
Vechi 30.11.2011, 23:41:29
ALEXANDRU ANASTASIU's Avatar
ALEXANDRU ANASTASIU ALEXANDRU ANASTASIU is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.03.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit Adevărata față a iezuismului după... un iezuit și un preot iezuit 4

SAU O MICĂ ÎNCHEIERE LA "PAPALITATE"

Dragii mei, cu bucurie vă anunț și mulțumesc domnului administrator că s-a închis, după atâtea sute de ani de rătăcire… Papalitatea. De dragul coforumiștilor noștri, combativi pe frontul de vest, le dorim să se închidă nu doar în lumea virtuală ci și în cea reală, prin revenirea la Sfânta Biserică din care au plecat de atâta amar de ani. Vor putea și ei, în sfârșit să se mântuiască. Dar, după cum spun proorociile Sfinților Părinți aceasta se va petrece de abia după Marele Prăpăd. Să sperăm că vor supraviețui. Atunci vor supraviețui doar cei ce caută cu sinceritate Adevărul, indiferent de ce confesiune vor fi pentru că doar ei vor putea primi Ortodoxia în dogmă și Sfinte Taine la Sinodul al VIII-lea ecumenic.
Părerea de rău este că nu am putut termina, măcar pe scurt, arătarea adevărului, în această problemă. De aceea am și scris domnului administrator să dea dreptul la replică. Cum însă domnia sa se află între ciocan și nicovală nu a putut răspunde acestei cerințe și îl asigurăm de înțelegerea și dragostea noastră. Sunt convins că este foarte greu să administrezi un focar atât de mare de informații, cu impact maxim, tocmai în inima opiniei publice. Mulțumim și pentru atât cât este aici și îi dorim ca la Înfricoșata Judecată să aibă răspuns bun știind bine că:

Iac.3:1. Nu vă faceți voi mulți învățători, frații mei, știind că (noi, învățătorii) mai mare osândă vom lua.
Iac.3:2. Pentru că toți greșim în multe chipuri; dacă nu greșește cineva în cuvânt, acela este bărbat desăvârșit, în stare să înfrâneze și tot trupul.

Cine dorește să afle adevărul îl poate citi, foarte bine documentat, în cărțile Papalitatea schismatică și Papalitatea eretică. http://www.sfantuldaniilsihastrul.ro...-ereticaq.html.
Cum însă și în acest lung șir de postări este vorba de înșelare mă voi strădui să le îmbin răspunsurile pe scurt. Dacă Dumnezeu va vrea să le citească să le citească.
Dacă însă Dumnezeu va vrea să se închidă și acest lung șir de postări numit bioterapia sau vom fi proscriși (=banned) vă invit la Traian Bădărău, pe blog, pentru continuare, dacă și duhovnicul meu va blagoslovi. Linkul se găsește pe semnătură. E adevărat că nu este traficul de aici dar în schimb vom avea avantajul liniștii dogmatice și vom putea posta cu adevărat doar pentru cei ce cu sinceritate (indiferent de ce confesiune ar fi, dar nu cu duh viclean ci cu sinceritate) caută Adevărul, adică Ortodoxia. Vom căuta duhul bucuriei comunicării în sinceritate iar nu duhul certurilor de cuvinte sau crizelor de personalitate. Dar poate că vom reuși să ducem aici, până la capăt, misiunea ce ne-a fost încredințată, ca să nu ne complicăm cu transhumanța....

Theodor_de_Mopsuestia
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2008
Religia: Catolic

Domnule doctor, am obosit parcurgand, fie si in diagonala, maldarul de citate luate aiurea dupa autori anticatolici, despre care, daca sunteti intr-adevar medic, ar fi trebuit sa va dati seama ca au grave probleme de perceptie a realitatii si relationare cu semenii de alte convingeri. Pana si eu, paralel cu medicina psihiatrica, mi-am dat seama. Ceva autentic puteti produce? altceva decat copy/paste din carti expirate si bolnave si/sau derivate ale predicilor ex-duhovnicului dvs.? Dumnezeu sa il odihneasca cu dreptii; ceva imi spune ca un duhovnic mare cu adevarat nu isi lasa ucenicii sa apuce pe calea fanatismului, fie el (fanatismul) si cerularian, adica parut ortodox.

Dragul meu, îți mulțumesc că ai tras exact concluzia pe care o așteptam. Defectul tău este că citești pe diagonală și deci nu îți poți forma gândirea autentică în căutarea serioasă a adevărului. Dacă ai fi avut dorința nu de apărarea unor idei preconcepute de papă ai fi văzut că autorul acelor citate este un fost iezuit confirmat de un fost popă iezuit. Dacă nu este așa și este o minciună, iar citatele aparțin unor protestanți nu trebuie să te superi, ei sunt tot producția papalitații, ca o contrareacție la fanatismul ei, arătând același fanatism. Ca atare, duhul care nu-ți place ție nu-mi place nici mie, dar nu e Ortodox, e duhul fanatismului papal răsfrânt în contemporaneitate, azi transformat viclean prin agiornamento în rânjet politicos pentru a fi corect politic, dar am citat cartea pentru a arăta informații despre iezuiții (pe care îi ridicai mai demult în slăvi) folosind sursele voastre cele fanatice. Nu este greu să găsești astfel de informații pentru că ei au făcut o carieră în sadism și este presărată istoria cu bălțile de sânge lăsate de ei. Ei au ars pe rug, din ordinul papei, și oameni care sunt azi considerați sfinți de către voi.
Pentru că într-adevăr numai numele de iezuit provoacă groază și scârbă, având duhul pe care tu tocmai l-ai criticat, o să dau niște texte de la Sfinții Părinți despre acest subiect, pe scurt, deoarece aici nu dorim a dezvălui Papalitatea (bine că am scăpat de Ea, măcar virtual, măcar pe forumul nostru) ci înșelarea în general pentru a vedea că dacă în domeniul religios este atâta înșelare cu atât mai mult în medicină. Prin parcurgerea studiului mecanismelor înșelării vom putea discerne pe adevărații medici, ce practică adevărata medicină, față de multitudinea de înșelați și înșelători.
În ceea ce privește pe fratele Traian nu el și nici eu n-am scris cartea de mai sus ci oamenii voștri. Noi însă nu putem să nu sesizăm că singura Biserică nepătată de sânge este Biserica Ortodoxă. Aici nu este vorba de fanatism ci de o constatare istorică, necesară atunci când se face propaganda fide pe la noi, pentru mașinăriile de fanatism religios papal și protestant care au tocat mii de oameni, din care și foarte mulți mucenici ortodocși. Dar este o tehnică a celor de pe frontul de vest ca atunci când nu au argumente să atace persoane…
Pentru citatele dese folosite am să-ți dau tot un citat de la Sfântul Siluan care, dacă de sigur nu-l vei citi chinezește, adică cu ochii oblici, te va lămuri îndeajuns… dacă vrei.
Cu durere și dragoste… dar întru adevăr, Alexandru

SF. MARCU ASCETUL: "Atâta adevăr se află în spusele cuiva câtă siguranță îi dau smerenia, blândețea și dragostea"

Acum este publicată și viața (audio) Bătrânului care mi-a lămurit credința în iubire, aici:
Fratele Traian Bădărău (Tătăică)

Pentru cine dorește să fie ctitor la Catedrala Mântuirii Neamului, iată legătura.

Last edited by ALEXANDRU ANASTASIU; 01.12.2011 at 00:58:02.
Reply With Quote