Ziua noastră
La mulți ani tuturor românilor de pretutindeni!!!
Dumnezeu să ne ocrotească pe toți și să ne ajute ca, oriunde am fi și orice am face, să păstrăm în inimile noastre dragostea față de El și față de semenii noștri, precum și recunoștința sinceră și profundă față de eroii care și-au sacrificat viața "pentru libertatea și demnitatea noastră"!
Doamne, Îți mulțumim pentru toate binefacerile revărsate cu îmbelșugare asupra noastră! Iartă-ne, Doamne, Dumnezeul nostru! Izbăvește-ne pe noi de ispita împuținării credinței și întărește-ne în "cuvântul adevărului Tău", ca să rămânem un popor cu adevărat creștin ortodox, consecvent credinței pe care Sfântul Andrei, Apostolul Tău cel întâi chemat, ne-a propovăduit-o!
Să ne dăruiască Dumnezeu tuturor sănătate și mântuire și să-i odihnească în pace, întru Împărăția Sa, pe toți eroii poporului nostru mult încercat în istorie!
Hristos în mijlocul nostru!
"Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis)
Câteva gânduri scrise de mine:
http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca
|