Subiect: ECUMENISMUL
View Single Post
Vechi 01.12.2011, 19:15:39
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de grasu77 Vezi mesajul
Ceea ce face mai uracios este faptul ca va imbracati vorbele mincinoase in cuvinte alese (demne de un lawer liar). Elocventa si minciuna. Gretoasa combinatie.
Credeți că dacă veți repeta ca un papagal insulta, asta o face și adevărată ? Văd că începeți să dezvoltați o obsesie pentru profesia mea.

Citat:
Unde vedeti insulta? Adventistii de ziua a saptea sunt foarte putin cunoscuti. Nu este nici o rusine sa se faca o confuzie intre curentul adventist (din care pot face parte persoane din diferite biserici) si adventistii de ziua a saptea. Sunt convins ca aproape toti cei care au citit postarile dvs. s-au gandit la adventisti ca mine sau osutafaraunu (care, de fapt, suntem adventisti de ziua a saptea).
Poate ar fi fost mai bine să întrebați dacă așa stau lucrurile, înainte să vă inflamați și să începeți să aruncați cu invective. Poate că ortodocșii de pe forum sunt mai puțin proști sau inculți din punct de vedere religios decât îi credeți dumneavoastră.

Citat:
Asa domnule avocat.
Iarăși obsesia ?

Citat:
Bagatini-l pe gat si pe David Koresh. Vedeti ce ciudati mai gasiti sa-i treceti si pe aceia la adventisti.
Biserica Adventista de Ziua a Saptea este caracterizata prin echilibru si nu are nimic de a face cu tot felul de idei ciudate.
Eu ce să vă fac, nu e vina mea dacă gruparea lui de țăcăniți s-au desprins tocmai din Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea ?

Ordinea e așa: AZ7 -> Adventiști de ziua a șaptea davidieni -> David Koresh.

Citat:
Incercati sa nu mai folositi expresia adventism, ci sa specificati exact confesiunea religioasa a celor care fac preziceri ciudate. Posibil ca un catolic sa faca astfel de preziceri iar dvs. sa-l categorisiti la gramada, la adventism.
Domnule, secta dumneavoastră este una adventistă. Asta este. Înțeleg că nu vă convine faptul că faceți parte din aceeași familie de secte care i-a produs pe Koresh sau ca sunteți descendenții direcți ai lui Miller, dar, deh, asta este.
Reply With Quote