Mai este un aspect care trebuie avut in vedere. Din cate stiu este vorba despre o castrare chimica. Nu-mi dau seama exact ce presupune asta dar banuiesc ca se induce sterilitate prin injectare. Acuma daca legea ar fi facuta fiindca vai mie guvernantilor le pasa fara a se urmari un altfel de scop ascuns atunci bine. Ce ma pune pe ganduri este faptul ca tare a mai fost aplaudata de UE. Nu zic ca asa o fi, dar ma gandesc ca legea sa nu fie decat apanajul a o serie de experimente ce presupun testarea unor substante care sa induca sterilitate la barbati, iar maine poimaine sa ne trezim cu ele in iaurturi, cum ca-s nu stiu ce proteine. Nu de alta dar s-a mai incercat o chestie similara cu gardasil-ul la femei.
Ca principiu insa zic eu ca-i buna, dar mai buna parca ar fi castrarea fizica si nu chimica. Ar fi mai putin dubioasa iar indivizii respectivi vor sti sigur ce si-au pierdut si pentru ce.
Omul a fost gîndit și făcut de Dumnezeu în deplină libertate și i s-au pus înainte toate condițiile pentru a-și împlini și trăi libertatea. Libertatea este darul minunat pe care l-a făcut Dumnezeu omului. Poate că prin nimic altceva Dumnezeu n-ar fi putut să-Și arate dragostea pe care ne-o poartă decît prin faptul că ne a dăruit deplina libertate de gîndire și de acțiune. ("Singuri in fata libertatii", Ieromonah Savatie Bastovoi)
Last edited by Delirul; 02.12.2011 at 01:47:41.
|