Citat:
În prealabil postat de Hector
Si ce propui, sa ii lasam pe infractori sa umble liberi si nestingheriti pe strazi, nenorocind vieti nevinovate, pentru ca noi suntem acei crestini iubitori si iertatori care nu vrem sa ii ranim nici cu o vorba?
Eu cred ca trebuie sa avem dreapta socoteala.
|
Nu inteleg ce este cu exagerarea asta grosolana.Ca as vrea sa umble nestingheriti pe strazi,ca nu vreau sa-i ranesc nici cu o vb...imi puneti vorbe in gura cu de la sine putere.Nu am afirmat asa ceva,asta presupuneti dvs daca nu sunt de acord cu amputarea unor oameni care de obicei starnesc mila si dezgust in societate.
Doar ca ma gandeam ca suntem in postul Nasterii Domnului si mintea ar trebui sa ne stea la acte caritabile puse in slujba altora,mai mult timp de rugaciune,mai multa iubire si pace sufleteasca decat ganduri de ura,razbunare si osanda.Gresesc?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|