View Single Post
Vechi 02.12.2011, 17:03:58
Claudiu_FT Claudiu_FT is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.09.2011
Implicit Clar

Animalele nu au ce cauta in mediul urban! CLAR! Sper sa se treaca la fapte cat mai repede pentru eutanasierea lor sau orice...insa nu mai vreau sa ii vad in strada. Iubitorii de animale, sunt doar niste oameni teribilisti, care nu realizeaza ca au transformat dragostea in obsesie. Ordinea societatii are nevoie CLAR ca aceasta problema sa fie rezolvata. Avem dreptul de a face asta, rational si spiritual analizand, suntem in varful piramidei trofice, EVOLUTIA sau DIVINITATEA, cum vreti sa o luati, ne-a pus stapani peste creatie. Solutia asta isi are toate justificarile, mi se pare stupid cand vad atatea devieri de la subiect, ca oamenii sunt mai rai, ca animalele au suflet ca etc.

SUNT SATUL CA DE FIECARE DATA CAND MA PLIMB PRIN ORAS SA FIU NEVOIT SA SCHIMB TROTUARUL PENTRU CA AM TOATE MOTIVELE SA IMI FIE FRICA CAND LA 20 DE METRI IN FATA MEA SE AFLA O HAITA DE CAINI CARE LATRA CU FURIE! CHIAR O SA TREBUIASCA SA ACCEPT DUIOSIILE OAMENILOR CRETINI PANA CE O SA PATZESC CEVA, EU SAU CINEVA APROPIAT, SI DE LA NERVI SA IAU PROBLEMA IN PROPRIILE MAINI, SA FIU NEVOIT SA FAC GESTURI NEBUNESTI DIN CAUZA IGNORANTEI VOSTRE ?! IUBITORILOR DE ANIMALE, SUNTETI CRETINI!

Last edited by Claudiu_FT; 02.12.2011 at 17:06:06.
Reply With Quote