pt.Spinu
Nu...lucrurile nu stau deloc asa...
Sunt mai multe motivatii pt care Dzeu ingaduie ca diavolul sa intre intr-un om :
1) Pt pacatele familiei lui...si prin patimirea lui se curata si ceilalti de pacate;(am vazut un copil de 7-8 ani asa la manast Sihastria)
2) Pt.pacatele personale...sunt diverse cazuri...;(am vazut la manast Cernica si la Secu femei peste 30 ani in care diavolul intrase trimis de X vrajitoare...asta spune el cand este intrebat de preot)
3) Pt.ca unii cer acest lucru (vezi Sfintii in pateric)
In cazul in care intr-un om intra diavolul trimis de vrajitoare...atunci cand aceluia i se fac Moliftele Sf.Vasile ,diavolul marturiseste singur in fata preotului care savarseste slujba,cine l-a trimis in acel om si de ce...am vazut destule cazuri de acest gen...la manast.Cernica (pr.Argatu ;la manast.Sihastria...;la Frasinei...etc)
O vrajitoare atunci cand moare...indiferent ca a facut vraji de bine sau de rau(magie alba sau neagra)nu ii putrezeste trupul...si de acest lucru mi-a dat Dzeu sa ma lamuresc pt ca am avut in familie asa ceva...iar la 15 ani cand am fost nevoiti sa o dezgropam...nu insist asupra motivelor....corpul nu era putrezit...CUTREMURATOR....NU???
Acum sa-ti spun si ce se intampla cu sufletele celor care patimesc din cauza diavolului si ei nu sunt vinovati...daca Dzeu ingaduie si ei mor in acele patimi se vor mantui...daca nu mor si se vindeca...trebuie sa urmeze drumul lui Hristos in continuare si se mantuiesc...
Pt alte detalii sau amanunte ma poti contacta in mesageria privata...
|