View Single Post
Vechi 03.12.2011, 01:30:39
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Claudiu_FT Vezi mesajul
Adaria scumpo, nu stiu cati ani ai, insa la ce replica mi-ai dat, nu cred ca ai mai mult de 14 ani. Daca cumva esti la o varsta mai respectabila, ar fi cazul urgent sa iti revi la realitate. Avand in vedere ca este un forum unde se discuta mai teologic si tu la randu tau activezi pe acest forum, persupun ca iti gasesc raspunsuri in religia ortodoxa. Da-i o scanare rapida la cuget si analizeaza putin ce ai scris mai devreme. Iti dau un indiciu: reanalizeaza putin cele 10 porunci si opreste-te putin unde gasesti ''sa nu ai alti dumnezei in afara de Mine'' si ''iubeste-ti apropele ca pe tine insuti''.
Ai face bine sa-ti stergi informatiile din profil,nu alta dar nu sufere si altii socuri cand citesc ca ai fi terminat Teologia.

Banuiesc ca doar ai inceput-o dar nu ai si terminat-o nu? :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote