Citat:
În prealabil postat de adaria
te intreb, tu mereu ai ales cu ratiunea si hmm..esti tot singur?
|
A fi singur poate fi o alegere rațională. Eu, dacă ar fi să mă însor din nou, probabil că tot cu nevastă-mea m-aș însura. Problema este că nu știu dacă m-aș mai însura sau nu...
Citat:
Exista rugaciuni care sa te ajute sa uiti o fata pe care o iubesti?De cand m-am indragostit de ea mai mult sufar si poate ca e mai bine sa o uit...mie si frica ca isi cam bate joc de mine.Nu vreau sa mai intru in detalii..nustiu ce sa mai fac
|
Nu am auzit de rugăciuni de felul cerut. Sfinți ai îndrăgostiților sunt: Sf Valentin și Sf arhanghel Rafael.
Dar, aveți un motiv serios de a-I cere Domnului să o uitați ? Răutatea ar fi un motiv serios. O iubire neîmpărtășită de ea nu ar fi un motiv serios. Fetele sunt ca niște cetăți care trebuie cucerite. Le și place chestia asta. Vă place fata ? Vedeți în ea o posibilă soție ? Merită lupta ? Atunci, pe cal și la luptă! Uneori, ele ne refuză nu ca să ne refuze, ci ca să vadă cât de mult ne zbatem ca să le cucerim. Iar cel mai des ne refuză fiindcă de fapt sunt nehotărâte: între un "nu" și un "da" spus de o fată distanța e mult mai mică decât în cazul băieților.
Ați făcut deja operațiunile de cavalerie sugerate ? Ați asediat-o un timp suficient, ați șarjat, dar v-ați lovit ca de un zid ? În acest caz, "nu"-ul ar putea fi autentic. Pentru a ști dacă e un "nu" autentic sau un "nu" tactic, încercați o vreme să o ignorați. Nu-i mai trimiteți nici măcar un SMS, dar ar fi potrivit să-i transmiteți, prin ambasador, că aveți inima zdrobită dar sunteți hotărât să o uitați și să vă vedeți de propria viață. În cazul în care "nu"-ul e autentic, nu veți mai auzi de ea și trebuie să vă acomodați cu ideea că trebuie doi pentru un tango.
Homo proponit, sed Deus disponit. Dar, în cazul în care "nu"-ul este tactic, vă va zgândări cumva. Această zgândărire va avea semnificația: "ce faci, nu mai încerci ?"