View Single Post
Vechi 03.12.2011, 19:44:13
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndreiM Vezi mesajul
Dreptatea umana nu primeaza fata de adevarata dreptate, a lui Dumnezeu. De ce sa ai mai multa incredere in cea umana? Fratia ta cand spune Tatal Nostru, spui Faca-se Voia Ta, dar nu prea mult ca trebuie sa facem loc de voia mea, de dreptatea mea, de gandurile mele si poate mai tarziu vedem ce spui si Tu? Daca Hristos a primit pe Pavel, cel ce prigonea crestini si l-a facut apostol, pe Avva Moise despre care se spunea ca nu a fost rau ce nu l-a savarsit, atunci de ce sa dam noi verdicte si sa fim atat de nedrepti cu ceilalti?
Da, este mare diferenta intre a desfrana cu cineva si a o face doar in mintea noastra, dar Hristos a spus, ca pacat e acelasi lucru.
Cred ca ar trebui inchisi, la inchisoare.
Prietene, Pavel s-a pocait pt faptele sale. Cati pedofili cunosti tu care s-au pocait pt faptele lor? Marea majoritate dupa ce au iesit din inchisoarre au repetat fapta.Daca e sa o iau dupa logica ta nici politie nu ar mai trebui sa fie ca are grija Domnul de noi si ne pazeste. Amigo...Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga si in sac! Doamne ajuta
Reply With Quote