View Single Post
Vechi 03.12.2011, 21:40:50
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de adaria Vezi mesajul
Cred ca nici dintre cei +experimentati+ in ale vietii nu stiu toti realele valente ale iubirii....Si ades este adevarat se alege cu inima nu cu ratiunea! Si apoi nu-i o tragedie daca nu poti uita pe cineva, important este sa ii sti aloca un loc in suflet si apoi sa privesti mai departe in timp. Fiecare persoana este unica in felul ei, de aceea e greu sa decizi cutare e mai ok sau nu....Da ma rog, poate tu Alinb le stii mai bine pe toate, de aceea te intreb, tu mereu ai ales cu ratiunea si hmm..esti tot singur?
Nu degeaba se spune ca inima are ratiunile ei :)
Dar asa si cum mintea are ratiunile ei dar poate gresi, si inima poate gresi.

Dumnezeu nu ne-a dat degeaba si minte si inima..mintea trebuie sa se ingrijeasca de ratiunile inimii si invers..

Daca lucrurile sunt lasate la voia intamplarii si nu sunt ingrijite, sunt ca o gradina lasata neingrijita, nu produc decat buruieni adica suferinta.

O persoane ste mai ok sau nu in primul rand in raport cu tine, sunt relatii care "n-au fost sa fie" tocmai poate pentru ca nu le-am fi putut duce, ar fi fost o povara care ne-ar fi zdrobit, de aceea pur si simplu lucrurile nu merg uneori si cand nu merg trebuie sa incercam sa vedem si pronia divina in asta..

A plange dupa o persoana cu care nici macar n-ai avut efectiv o relatie este, imi pare rau sa o spun, cam patetic.

Sa-ti inchipui ca ar fi fost asa si pe dincolo, ca ai fi putut, ca ti-ar fi oferit.. si sa plangi dupa aceste produse ale imaginatii este semnul unui handicap spiritual serios si lucrurile ar trebui privite in primul rand din aceasta perspectiva si daca sunt privite din aceasta perspectiva problema devine mult mai simpla.
Reply With Quote