View Single Post
Vechi 04.12.2011, 00:50:30
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sunsray Vezi mesajul
Le-am postat cu titlul de avertizari, care merita atentie . Nu se cere nimanui credinta oarba, ci una venita din intelegere. Eu unul le consider demne de luat in seama, de studiat si posibil de implinit (desi orice profetie nu este o judecata, condamnare, ci este un avertisment-in cazul predictiilor negative cu nenorociri etc - asupra cum se vor intampla evenimentelele daca lucrurile vor merge in continuare asa (adica daca oamenii pastreaza aceeasi directie a faptelor, obiceiurilor si vointei lor rele), Mai ales ca cei doi (vanga si acest indian , vorbesc de aparitia unui bun conducator in randul romanilor ) Apoi mai este si aceasta predictie a swami-ului asupra aparitiei acestui al treilea razboi mondial, si aici iata si semne posibile (General chinez: "Vom apăra Iranul, chiar dacă asta înseamnă declanșarea celui de-al Treilea Război Mondial!" sursa http://www.jurnalul.ro/externe/china...are-598140.htm )
din cate stiu anul trecut, pe posturile noastre tv, se spunea ca Vanga a prezis inceputul celui de al 3-lea razboi mondial in octombrie 2010 si slava Domnului, nu s-a intamplat nimic. Ce credibilitate mai au acum "profetiile" ei? Doamne ajuta!
Reply With Quote